Forbrukslån

I dagens samfunn trenger vi forskjellige ting. Hva vi trenger varierer fra person til person, men noen ting er det samme for alle. Vi trenger et sted å bo, vi trenger mat, vi trenger søvn, vi trenger jobb og vi trenger sosial omgang med andre mennesker. De fleste trenger en jobb for å holde primærbehovene ved like, mens noen få har tilgang på penger uten å jobbe.

For oss som trenger å jobbe for å kjøpe mat, klær og betale for et sted å bo er det ønskelig at jobben gir oss en god nok inntekt til å dekke opp behovet for disse tingene. Dessverre er det slik for de fleste at man tjener mye mindre enn det det koster å kjøpe et sted å bo. Inntekt fra jobb dekker behovene og gir oss kanskje litt til sparing. Når man starter å leve livet på egenhånd leier man vanligvis. Det er en fin start på livet og en fin måte å se hvor mye ting koster. Når man leier er det ikke lett å spare opp det man trenger av kontanter for å kjøpe et hus. Skal man bo et sted koster det mange millioner kroner. Det tar de fleste mange år å spare opp til å kjøpe noe for mange millioner kroner.

 

Vi har banker for at vi kan låne penger til å kjøpe oss et egent sted å bo når vi trenger det. Bankene er mer enn villige til å låne ut penger til boligkjøp så lenge du har en god og stabil inntekt og at du har 15% av kjøpesummen i kontanter. Ønsker du å kjøpe en bolig til 10 millioner må du ha 1,5 millioner kroner selv. Det er mye penger å ha i kontanter. Det er derfor viktig at du har en god jobb og at du sparer ofte.

Dersom du ser etter forbrukslån kan du sammenlinge tilbudet på dette hos Kapitalkassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *