Flaskevann

Burde vi egentlig kjøpe flaskevann? Det er det store spørsmålet. De fleste av oss har nok kjøpt mer flaskevann enn vi tør å innrømme, så hvorfor ikke investere i en flaske som du kan fylle med ditt eget vann fra din egen spring? Det sparer ikke bare penger, men det sparer også miljøet. Det er jo absolutt viktig å være miljøvennlig der man kan! Det finnes mange måter du kan være miljøvennlig og spare penger på, bare sjekk https://tibber.com/no/ for mer informasjon om din strømleverandør.

Hvorfor kjøper egentlig folk flaskevann?

Det er mange som har prøvd å finne svaret på gåten om hvorfor mennesker kjøper så mye flaskevann. Hva tror du er tilfelle?

Ressursbruk

Flaskevann bruker en rekke vannressurser i tillegg til at det er flere tusen ganger dyrere enn å drikke ditt eget vann i springen. Det er derfor lurt å sette seg inn i hvordan du best kan benytte deg av dine egne vannressurser. Det mange ikke tenker på, er at det ofte finnes plast i vannet du kjøper i flasker (hvis du ikke kjøper glassflasker selvsagt). Dette er ikke sunt for deg eller miljøet. Når du drikker vann som har plast i seg kan det være skadelig for både kroppen din og miljøet.

Norsk vann er rent og det er absolutt viktig å bruke din egen spring istedenfor å kjøpe flaskevann!

mts_schema